Program at a Glance

Program at a Glance
October 19th (Wednesday)
Time Halla (100) Tamra (180) Ara (60) Ora (60) Virtual Ramada Ballroom 1 (Special Program)
08:30~
10:10
(100′)
A1 – Wireless Networks B1 – Optical Communications C1 – AI in Communications I D1 – Satellite and Space Communications
10:10-10:30 Coffee Break
10:30~11:30
(60min)
Plenary Session I: Keynote Speeches and Opening Ceremony (Ramada Ballroom1)
11:30~12:40 lunch
12:40~14:10
(90min)
Tutorial 1
Prof. Tomoaki Ohtsuki (Keio University) and Prof. Guan Gui (Nanjing Univ. of Posts and Telecom.)
Tutorial 2
Prof. Byonghyo Shim (Seoul National Univ.)
C2 –  AI in Communications II D2 – Communication Security Industrial Session I (Ramada Ballroom 1)
14:10-14:30 Coffee Break
14:30~16:10
(100min)
C3 – mmWave and THz  Communications SCSS:
Discussion of 6G LEO satellite project
16:10~16:30 Coffee Break
16:30~17:50
(80min)
Plenary Session II : Keynote Speeches (Ramada Ballroom1)
17:50~18:20 Coffee Break
18:20~20:20
(120min)
Banquet  (Ramada Ballroom 1,2,3,4)
October 20th (Thursday)
Time Halla (200/100) Tamra (300/180) Ara (120/60) Ora (120/60) Virtual Special Program
08:30~10:10
(100min)
S1 – SCSS Workshop
(9:00-18:00)
Tutorial 3
Prof. Halim Yanikomeroglu (Carleton University)
C4 – Wireless Communications I D4 – Mobile Networks P1 – Poster (PHY)
10:10-10:30 Coffee Break
10:30~12:10
(100min)
C5 – Wireless Communications II D5 – NextGen Networking P2 – Poster (Network and AI) Induatrial Session II  (Ramada Ballroom 1)
12:10-13:20 lunch
13:20~15:00
(100min)
B6 – Channel Coding and Signal Design C6 – Wireless Communications III APCC Steering Committee Meeting
(Hybrid)
SP – SCSS Poster
15:00-15:30 lunch
15:30~17:30
(120min)
Plenary Session III: Keynote Speeches (Ramada Ballroom1)
October 21th (Friday)
Time Halla (200/100) Tamra (300/180) Ara (120/60) Ora (120/60) Special Program
08:30~10:10
(100min)
Tutorial (SCSS)
Prof. Yi Hong
(Monash Univ.)
(9:30-12:00)
B7 – Localization and Autonomous Driving C7 – AI Applications D7- IoT I
10:10-10:30 Coffee Break
10:30~12:10
(100min)
B8 – Antennas and Amplifiers C8 – Smart Networking D8 -IoT II